Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: megérkeztek a keddi adatok

Portfolio
726 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt négy idős, krónikus beteg - írja a koronavirus.gov.hu. Ez a harmadik legnagyobb napi esetszám a járvány kitörése óta. Habár augusztus vége óta érdemben nőnek az esetszámok, az elhunytak száma csak a múlt héten kezdett el emelkedni, ami azzal függ össze, hogy a vírus lefolyása egy-két hét, illetve a betegség újra terjedésnek indult az idősebb korosztály körében. A betegség terjedésével összefüggésben emelkedik azok száma, akik kórházi kezelésre szorulnak. A mai jelentés szerint 9103 aktív fertőzöttek tartanak nyilván, ennél azonban 15-20-szor több vírushordozó lehet az országban.

726 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 13 879 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt négy idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 646 fő, 4130-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 9103 fő. Az aktív fertőzöttek 43%-a, az elhunytak 58%-a, a gyógyultak 42%-a budapesti. 306...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés