Előfizetői tartalom

Koronavírus nélkül is kitart a home office láz? Új számok érkeztek

Portfolio
A koronavírus-járvány első hullámában a lezárások az otthonról történő munkavégzés elterjedését hozták. Sokáig megjósolhatatlan volt, hogy vajon a home office divatja csak a lezárás idejére erősödik fel, vagy a kikényszerített gyakorlat áttör egy gátat, és a Magyarországon meglehetősen népszerűtlen rugalmas munkavégzés ezen formája tartósabban meghonosodik. Biztosat természetesen még most sem mondhatunk, de a legfrissebb számok alapján úgy tűnik, megmozdult valami.

A koronavírus-járvány előtt a 2%-ot is alig haladta meg a legalább alkalmanként távmunkában vagy home-office-ban lévők aránya Magyarországon. A rendszeresen így dolgozók pedig 1%-ot sem tettek ki. Ezek a számok óriásit ugrottak a lezáráskor. Bár a munkába járás természetesen engedélyezett volt, az óvatossági megfontolások és egyéb szempontok tömegeket toltak át home...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés