Előfizetői tartalom

Teljesen átszabta a turisztikai térségek körét a kormány, Budapest környéke is felkerült a listára

Portfolio
Eddig csak 3 turisztikai térség volt Magyarországon, amelyek egyúttal kiemelt turisztikai fejlesztési térségnek is számítottak, de ezt a 2016-os kormányrendeletet most teljes egészében hatályon helyezi a kormány és helyére egy 11 turisztikai térséget tartalmazó új rendeletet hozott, amelyen Budapest közvetlen környéke is felbukkan. Bár a rendelet nem említi, de feltehetően a mostani új besorolás lesz majd az alapja a következő időszak turisztikai jellegű támogatási rendszereinek és ezért fontosak az új térségek, illetve a hozzájuk tartozó településnevek pontos megjelölése.

Budapest Economic Forum 2020 A magyar gazdaság kilátásairól részletesen szó lesz a Portfolio október 8-i Budapest Economic Forum konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés A legfrissebb Magyar Közlönyben jelent meg a 429/2020. (IX. 14.) számú kormányrendelet a turisztikai térségek meghatározásáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés