Előfizetői tartalom

Koronavírus: megjöttek a szerda reggeli magyar adatok, nyolcan hunytak el

Portfolio
581 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 14 460 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt nyolc krónikus beteg, így az elhunytak száma 654 fő, 4153-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 9653 fő. Az aktív fertőzöttek 42%-a, az elhunytak 58%-a, a gyógyultak 42%-a budapesti. 324 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 18-an vannak lélegeztetőgépen.

Az 581 megerősített napi fertőzéses eset kisebb, mint az elmúlt egy hét átlaga, de így sem töri meg az emelkedő trendet. A járvány továbbra is gyorsulva terjed az országban, vagyis a szabályok betartása és a felelős viselkedés továbbra is kiemelt fontosságú a nagyobb lezárások elkerülése érdekében. Nyolcan hunytak el a koronavírus következtében, a többségük 80 éven...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés