Előfizetői tartalom

Sorra dönti a csúcsokat Ukrajnában a járvány

MTI
Továbbra is súlyos a koronavírus-járvány Ukrajnában, szerdára ismét új csúcsot döntött az egy nap alatt elhunyt betegek száma, az eddig azonosítottaké pedig megint csaknem háromezerrel nőtt - derült ki az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) által közzétett adatokból, amelyeket az egészségügyi miniszter is megerősített szokásos napi tájékoztatóján.

A közölt adatok alapján az elmúlt napon 2958-cal 162 660-ra nőtt az eddig igazolt fertőzöttek száma, az elhunytaké rekordszámú, 76 újabb halálos áldozattal 3340-re, miközben eddig 72 324-en gyógyultak meg, közülük előző nap 1514-en, ami szintén napi rekord. Jelenleg viszont már 86 996 beteget kezelnek koronavírus-fertőzéssel, számuk 1368-cal nőtt egy nap alatt. A járvány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés