Előfizetői tartalom

Koronavírus: robban a járvány a régióban, aggasztó a magyar trend

Portfolio
Csütörtök reggelre közel 400 ezer fővel, azaz újabb rekord ütemmel már 29,9 millió főre emelkedett a világszerte igazoltan koronavírussal fertőzöttek száma, 940 ezer felett az elhunytaké és 20,3 milliónál az igazoltan meggyógyultaké. Európában több országban is jelentősen felerősödött a járvány, például Franciaországban, Spanyolországban, Csehországban és az Egyesült Királyságban, utóbbiban a hétfőtől élő országos korlátozás után most további szigorításról döntöttek Anglia kapcsán. Itthon több fővárosi kórház is kapacitáskorlátokra kezdett panaszkodni azzal párhuzamosan, hogy csütörtök reggel 710 új fertőzöttről és 9 új halálesetről érkezett hír, amire 4 hónapja nem volt példa. Mindeközben bizonytalanná vált a magyar járvány kiterjedtségének nyomon követése. Friss híreink percről-percre a koronavírus-járványról.

2020. szeptember 17. 23:02 Megosztás Csúcson a holland napi esetszám Ismét csúcsot döntött az egy nap alatt koronavírussal megfertőzöttek száma Hollandiában, ahol a keddi rekordnak számító 1387 új fertőzöttet követően szerdán 1546, csütörtök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés