Előfizetői tartalom

Változik a NAV csodafegyvere - Mit kell erről tudni?

Portfolio
Az online térben való jelenlét és a digitális szolgáltatások használata ma már alapvető feltétele annak, hogy egy magyar vállalkozás versenyképes maradjon, legyen az mikrovállalkozás, vagy kkv. A koronavírus-járvány pedig csak megerősítette ezt az alaptételt. A hazai cégeknek a digitális térben is folyamatosan alkalmazkodniuk kell, újabbnál újabb szabályoknak, kötelezettségeknek kell megfelelniük, legutóbb épp az adóhatóság elvárásai miatt (online számlázás kiterjesztése). Ebben a helyzetben kínálunk megoldást a magyar kis- és közepes vállalkozások számára a soron következő online klubrendezvényünkön, melynek keretében többek között a Budapest Bank Csoport bemutatja, milyen szolgáltatásokkal tud segítséget nyújtani abban, hogy tovább javuljon a hazai cégek versenyképessége.

A klubrendezvény szponzorunknak köszönhetően ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, amelyet ide kattintva lehet megtenni. Előadók: Gyányi Tamás, partner, WTS Klient Szenttamási Norbert, termékfejlesztési és pénzforgalmi vezető, Budapest Pénzügyi Asszisztens Moderátor: Csiki Gergely, lapigazgató, Portfolio Az előadások után panelbeszélgetésre kerül sor...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái