gyori audigyar
Gazdaság

Fontos megállapodás született a győri Audinál

Portfolio
A foglalkoztatás biztosítása érdekében a munkáltatói és a munkavállalói oldal tegnap megállapodott a határozott idejű szerződések elkövetkezendő időszakra vonatkozó kezeléséről – írja Facebook-oldalán az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ).
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Az egyezség értelmében a 2020. március 18-án megkötött, a foglalkoztatás biztonságát támogató intézkedésekre vonatkozó megállapodás 7. pontját 2021. július 31-ig a felek nem alkalmazzák.

Az intézkedés következtében a jelenleg érvényben lévő határozott idejű szerződések csekély mértékben kerülnek kifutására, nagyobb arányban pedig meghosszabbításra.

A beszámolóból kiderül, hogy

az elmúlt időszakban tapasztalt pozitív piaci változások és a megrendelések növekedése lehetővé és egyben szükségessé tette a vállalat számára a határozott idejű szerződéssel rendelkező munkatársak további foglalkoztatását.

Az AHFSZ hangsúlyozta, hogy a munkavállalói érdekképviseletek törekvéseivel összehangolt intézkedés nyomán a megállapodással biztosítani tudják a jelenlegi munkatársi állomány foglalkoztatását az elkövetkezendő időszakban is.

Érdemes megjegyezni, hogy már korábban is voltak információk arra vonatkozóan, hogy egyre jobban teljesít a győri Audi-gyár. Lőre Péter, az Audi Hungaria vállalati kommunikáció és kormánykapcsolatok vezetője nemrég konferenciánkon beszélt arról, hogy az elmúlt időszakban a nemzetközi autópiacok élénkülése tapasztalható, kiemelten igaz ez Kínára, a világ legnagyobb autópiacára. Az autóeladások felfutásának köszönhetően pedig arra számít, hogy az Audi Hungaria nagyon jó második félévet fog tudni zárni.

Címlapkép forrása: MTI/Krizsán Csaba

koronavirus eurozona europai unio mentocsomag valsagkezeles pimco
korona_vilag
kotelezo maszkviseles magyarorszag szigorítas bejelentes 201022
szlovakia kijarasi korlatozas lezaras igor matovic201022
donald trump szavaz florida201022
adobevallas
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020. november 10.
Miből lesz lakásunk, nyugdíjunk, luxusautónk?
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
bezárt üzlet - koronavírus