Előfizetői tartalom

Koronavírus: dőlnek a szomorú rekordok Európában, itthon újraindul az operatív törzs tájékoztatója

Portfolio
Világszerte már 30 millió ember fertőződött meg világszerte a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma közel 945 ezer, a gyógyultaké pedig 20,4 millió a Johns Hopkins Egyetem pénteki összesítése szerint. Koronavírus-hírek egy helyen. A nap során sorra érkeztek a megugró új koronavírus-fertőzéssel kapcsolatos számok, szomorú rekordok dőltek Csehországban, Szlovákiába és például Spanyolország több térségében korlátozásokat rendeltek el azután, hogy ilyet a nanpokban Franciaországban és Angliában is bejelentettek. Friss híreink pénteken percről-percre.

2020. szeptember 18. 22:01 Megosztás Iránban felgyorsult a fertőzöttek számának növekedése Több mint 3000 újabb, igazoltan koronavírus-fertőzöttet jelentett be pénteken az iráni egészségügyi minisztérium. Szíma Lari egészségügyi szóvivő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés