Előfizetői tartalom

Koronavírus: újabb szigorítás tervéről beszél a brit kormányfő, de nem akar megint országos lezárásokat

MTI
Boris Johnson brit miniszterelnök szerint elkerülhetetlennek tűnik a nagy-britanniai koronavírus-járvány második hullámának kialakulása, de az ország újbóli teljes lezárása nélkül kell szembeszállni vele.  Közben a londoni polgármester azt mondta: rövidesen döntenek az „egyre valószínűbb” szigorításokról az angol fővárosban is, és olyan lépéseket tanulmányoznak, mint amelyek máshol az országban már vannak.

Johnson, aki péntek este, vidéki látogatásán nyilatkozott az őt kísérő újságíróknak, kijelentette: hetek óta nem kérdéses, hogy közelít a második hullám, amely a legutóbbi számokból már látszik is. Látjuk ugyanezt Franciaországban, Spanyolországban, másutt is Európában, és óhatatlan, hogy a mi országunkat is eléri - tette hozzá. Leszögezte ugyanakkor, hogy sem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés