Előfizetői tartalom

Koronavírus: elkezdték átvezényelni a dolgozókat a Korányi kórházba

Portfolio
Elkezdtek átvezényelni dolgozókat a Korányi Intézetbe nem sokkal azután, hogy a kórház arra panaszkodott, hogy beteltek a kapacitásai – írja a Népszava. Az Emmi nemrégiben még cáfolta a kapacitáshiányról szóló híreket, miután a Korányi mellett a Szent László kórház és a Szent János kórház is közölte, hogy túlterheltséggel küszködnek.

A Népszavához eljutott csütörtöki dokumentumok szerint az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet kérelmére a kormány úgy döntött, hogy a válsághelyzeti ellátás biztosítása érdekében elkezd dolgozókat kirendelni. A dokumentumok szerint hétfőn a kórház azt írta, hogy a járványügyi feladatok ellátásához adott az ágyszámkapacitás, viszont a humán erőforrás saját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés