Előfizetői tartalom

Orbán Viktor bejelentette: így hosszabbítják meg a törlesztési moratóriumot

Portfolio
A gyermeket nevelő szülők, a nyugdíjasok, a munkanélküliek, a közfoglalkozottak, valamint a legalább 25%-os árbevétel-csökkenést elszenvedő vállalkozások számára további hat hónappal, 2021 közepéig meghosszabbítja a kormány a hiteltörlesztési moratórium lehetőségét, és fél évre felmondási tilalmat rendel a hitelszerződésekre - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon. Az érintett lakossági ügyfelek automatikusan, a vállalkozások  a banknak benyújtott kérelem alapján kaphatják meg a törlesztési moratórium meghosszabbításának a lehetőségét.

2020. szeptember 19. 12:47 Megosztás Operatív törzs: a második hullám felmenő szakaszában vagyunk Mától ismét rendszeresen tart sajtótájékoztatót az operatív törzs. Gál Kristóf, alezredes kezdte a tájékoztatót, aki elmondta, hogy a járványhelyzet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés