Előfizetői tartalom

Kiszivárogtak az olasz gazdasági tervek

Portfolio
Olaszország arra számít, hogy a koronavírus által sújtott gazdaság jövőre több mint 5% -kal növekszik, miután 2020-ban 9%-os visszaesést könyvel el - mondta két kormányzati forrás vasárnap a Reuters hírügynökségnek. A korményzati prognózis nem sokat változott április óta: akkor 8%-os visszaesés után 4,7%-os jövő évi korrekciót vártak.

Az új előrejelzéseket az államháztartásra vonatkozó prognózissal együtt a jövő héten teszik közzé. Ezek jelölik ki a 2021-es költségvetés kereteit, amelyet október közepén kell az Európai Bizottság elé terjeszteni. Az új előrejelzések, amelyeket még véglegesíteni kell, változatlan forgatókönyvön alapulnak. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmazzák az Európai Unió helyreállítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés