Előfizetői tartalom

Forradalomra vagy csak technológiai előrelépésekre számíthatunk? - Izgalmas forgatókönyvek a Tesla Battery Day előtt

Néhány óra múlva végre sor kerül a Tesla nagyszabású bemutató napjára, a Battery Dayre, amelynek keretében számos izgalmas újítást ismerhet meg a világ Elon Musk ígérete szerint. Az eseményt nem csak a vállalat tulajdonosai és rajongói várják lélegzetvisszafojtva, hanem az autóipar összes szereplője és számos másik iparág képviselője is. Azt, hogy pontosan mikkel rukkol majd elő a Tesla, terészetesen senki nem tudhatja biztosan előre, ennek ellenére alábbi cikkünkben összegyűjtöttük a legnépszerűbb teóriákat, forgatókönyveket, a hagyományosan jól értesült külföldi portálokon megjelent információkat és megtettük a saját tétjeinket is.

Több hónap csúszás után végre sor kerül a Tesla Battery Dayre kedden, magyar idő szerint este 22:30 órai kezdettel. Túlzás nélkül állíthatjuk, a nagyszabású bemutatót nem csak a vállalat tulajdonosai és rajongói várják lélegzetvisszafojtva, hanem az autóipar összes szereplője és számos másik iparág képviselője, ami az elmúlt hónapok információáramlását tekintve...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái