Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: Magyarország nem húzódhat vissza csiga módjára a házába

Portfolio
Magyarország nem húzódhat vissza csiga módjára a házába, haladnia, áradnia, növekednie és emelkednie kell, mint egy Liszt-rapszó­diának vagy gyöngynek a borban – fejtette ki Orbán Viktor cikkében, mely a Magyar Nemzet hétfői számában jelent meg. Szerinte ez hatalmas feladat lesz, így 2021-ben az ország legkevésbé irigyelt embere Varga Mihály pénzügyminiszter lehet.

Tusnádfürdő nincs. Kötcse sincs. Tranzit sincs. Járvány van. A vírus a politikai gondolkodás műhelyeinek nyári találkozóit is megtizedelte. Pedig lenne mit átgondolni és megbeszélni – kezdi hétfőn megjelent cikkét Orbán Viktor. A cikk nagy része a konzervatív és a liberális eszmerendszer szembenállásáról szól, de van néhány gazdaságilag-geopolitikailag is értelmezhető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés