Előfizetői tartalom

Kezd kirajzolódni, hogy miről szól majd leginkább az amerikai elnökválasztási kampány

Portfolio
Joe Biden demokrata elnökjelölt Donald Trump elnök koronavírus-válságkezelő politikáját kritizálta, míg a republikánus elnök ellenfele korábbi álláspontját bírálta a szabadkereskedelmi egyezményeket illetően hétfőn, amikor a két elnök a választáson kulcsfontosságú csatatérállamokba látogatott. A jelöltek fő üzenetei világosan kirajzolják, hogy milyen üzenetek állnak majd kampány középpontjában.

Joe Biden wisconsini kampányállomásán Donald Trump elnököt bírálta - a demokrata jelölt szerint Trump képtelen volt kezelni a helyzetet, és egyszerűen "lefagyott", amikor szembesült az egészségügyi vészhelyzettel. A koronavírus-járvány áldozatainak száma az Egyesült Államokban a 200 ezret közelíti. Nem reagált a helyzetre, lefagyott, nem volt képes cselekedni. Bepánikolt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés