Előfizetői tartalom

A papírmentes új világ, erre készülhetnek a hazai cégek

Portfolio
Néhány nap múlva lejár az online számla rendszer idei nyári kiterjesztésének szankciómentessége, közben pedig már az is kiderült, hogy az adóhatóság továbbfejleszti a gazdaságfehérítésban bevált csodafegyverét, amely digitális alkalmazkodásra kényszerít minden hazai céget, legyen az mikro, kis, vagy épp közepes vállalkozás. A Portfolio által szervezett - és a Budapest Bank, valamint a Budapest Pénzügyi Asszisztens által támogatott - Digitális szintugrás - Segítség a hazai cégeknek című online klubrendezvény éppen ezért egy nagyon aktuális környezetben zajlott és a hazai cégvilág számára fontos, hasznos kérdéseket boncolgatott.

Papírmentes jelen és jövő Gyányi Tamás, a WTS Klient Adótanácsadó partnere első előadóként arra emlékeztetett, hogy mekkora változások történtek az adózás tekintetében idehaza 20 év leforgása alatt. Mert például 20 évvel ezelőtt ebben az időszakban tömegek sorakoztak a postán a bevallási időszakban még éjfélkor is, mert akkor még nem volt lehetőség online bevallás-feltöltésre....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés