Előfizetői tartalom

Koronavírus: lehet, hogy a briteknek ismét le kell majd zárniuk az országukat

Portfolio
A brit kormány szerdán kiállt a meghozott szigorításai mellett, miközben sok kritika éri őket amiatt, hogy nem hoztak elég szigorú intézkedéseket. Az Egyesült Királyság jelenleg Európa egyik legszigorúbb országa, és a lakosság támogatja is a jelenlegi intézkedéseket, de a szakemberek szerint ez sem fogja megállítani a gyors terjedést, szigorúbb intézkedések kellenének. A kormány saját bevallása szerint az egészségügyi vészhelyzetre való határozott reakció és a gazdaság működésének fenntartása között próbál egyensúlyozni.

Boris Johnson kedden bejelentette, hogy a bárok legfeljebb 10-ig lehetnek nyitva, és egyben megkérte a lakosságot, hogy otthonról dolgozzanak, ha ez lehetséges. Az intézkedések várhatóan 6 hónapig lesznek érvényben. A kormány korábban már döntött a hat főnél nagyobb összejövetelek betiltásáról, az ország ezzel a legszigorúbbak között van Európában. Az európai országok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés