Előfizetői tartalom

Koronavírus: lehet, hogy a briteknek ismét le kell majd zárniuk az országukat

Portfolio
A brit kormány szerdán kiállt a meghozott szigorításai mellett, miközben sok kritika éri őket amiatt, hogy nem hoztak elég szigorú intézkedéseket. Az Egyesült Királyság jelenleg Európa egyik legszigorúbb országa, és a lakosság támogatja is a jelenlegi intézkedéseket, de a szakemberek szerint ez sem fogja megállítani a gyors terjedést, szigorúbb intézkedések kellenének. A kormány saját bevallása szerint az egészségügyi vészhelyzetre való határozott reakció és a gazdaság működésének fenntartása között próbál egyensúlyozni.

Boris Johnson kedden bejelentette, hogy a bárok legfeljebb 10-ig lehetnek nyitva, és egyben megkérte a lakosságot, hogy otthonról dolgozzanak, ha ez lehetséges. Az intézkedések várhatóan 6 hónapig lesznek érvényben. A kormány korábban már döntött a hat főnél nagyobb összejövetelek betiltásáról, az ország ezzel a legszigorúbbak között van Európában. Az európai országok...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái