Előfizetői tartalom

Újabb lépést tesz a BMW egy zöldebb világ felé

Portfolio
Egyértelmű trend, hogy a hagyományos autógyártók is kezdnek egyre inkább az elektromos autók gyártása felé elmozdulni, ennek egyik példája a BMW, amely már korábban átalakította a müncheni gyárát az i4-es modellek tömeggyártásához, most pedig arról számolt be a cég, hogy az elektromos járművek alkatrészeinek gyártási kapacitásait is növelni akarják.

A BMW szerdán bejelentette, hogy bővíteni kívánja az elektromos járművek alkatrészeinek gyártási kapacitását Németországban, ennek részeként pedig több mint 100 millió eurót fektetnének a lipcsei gyárba 2022-ig. Emellett a gyártó arról is beszámolt, hogy nagyfeszültségű akkumulátorokat és akkumulátor-alkatrészeket fog gyártani két németországi üzemben, Dingolfingben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés