Előfizetői tartalom

A brit királynőt sem kíméli a válság

MTI
A brit királyi család pénzügyeit sem kíméli a koronavírus-járvány. Sir Michael Stevens udvari kincstárnok pénteken ismertetett hivatalos beszámolójában közölte: azzal számol, hogy a járvány miatt jóval kevesebb turista keresi fel a monarchia olyan világhírű látványosságait, mint a Buckingham-palota vagy a legősibb uralkodói rezidencia, a London nyugati határában fekvő windsori kastély.

Sir Michael számításai szerint emiatt a következő három évben 15 millió font (6 milliárd forint) bevételtől esik el a kincstár. Az uralkodóház pénzügyeinek legfőbb őre kijelentette, hogy a Buckingham-palotának - II. Erzsébet királynő londoni rezidenciájának - felújítási költségvetéséből is várhatóan kiesik 20 millió font (8 milliárd forint). A Buckingham hercege...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés