Előfizetői tartalom

Koronavírus: új korlátozó intézkedések jöhetnek a szomszédban

MTI
|
Portfolio
Valószínűleg még a kormányt is meglepte a Moody's tegnapi hitelminősítői döntése, amellyel a koronavírus negatív követekezményei ellenére javította az ország adósbesorolásának kilátását. Varga Mihály, Novák Katalin, Orbán Viktor, majd Dömötör Csaba is üzenetet küldött szombat délelőtt, az operatív törzs viszont nem tartott napi sajtótájékoztatót, bár Müller Cecília azért ma is megszólalt. Eközben a világban már jóval 32 millió felett jár a fertőzöttek száma, a halottaké pedig az 1 milliót közelíti. Szlovéniában nem javul a helyzet, újabb korlátozások jöhetnek. Koronavírusos híreink egy helyen.

2020. szeptember 26. 21:32 Megosztás Boris Johnson: a koronavírus megtépázta a nemzetközi kapcsolatokat A koronavírus-járvány megtépázta az országok közötti kapcsolatokat, ezért a világ vezetőinek össze kell fogniuk a "közös ellenség", a Covid-19...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés