Előfizetői tartalom

Debrecenben is elindul a mobiljegy a tömegközlekedésben

Portfolio
Elindítja a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. a debreceni Közlekedési Mobiljegy szolgáltatását is, így már 7 megyei jogú városban, valamint a BKK, a GYSEV és a Volánbusz járatain érhető el applikáción keresztül a közösségi közlekedésben résztvevők számára a készpénzmentes, virológiai kockázatot csökkentő megoldás - közölte a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és a DKV Zrt.

A Közlekedési Mobiljegy szolgáltatást Debrecenben 2020. október 1-én vezetik be, amely a városban a helyi járatokhoz (128 db autóbusz, 26 db trolibusz, 28 db villamos) kapcsolódóan biztosítja a menetjegy felhasználását és ellenőrzését. A debreceni menetjegy díjtermék megvásárolható a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladói (Simple by OTP, VOXPAY) alkalmazásaiban is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés