Előfizetői tartalom

Müller Cecília: jó hírnek örülhetünk, lassul a járvány Magyarországon

Portfolio
A koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatót tartott, Müller Cecília országos tisztifőorvos szerint a járvány lassulni látszik, a korábbi kettőről "egynél is alig többre" csökkent a vírus reprodukciós rátája. Mindeközben a jelek szerint a tesztkapacitások határához ért Magyarország már hetekkel korábban, a pozitív tesztek aránya az elvégzett teszteken belül rendkívül magas, így most járványügyi szakértők szerint nem lehet megfelelő megbízhatóság mellett reprodukciós rátát becsülni.

2020. szeptember 29. 12:02 Megosztás Nem függesztik fel a halasztható egészségügyi ellátásokat A halasztható egészségügyi ellátások felfüggesztése nem cél. Azt szeretnénk, ha ezt minél hosszabb ideig fenn is tarthatnák - mondta Müller Cecília.  ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés