Előfizetői tartalom

Kommentálta Müller Cecília a rekordközeli halálozási számokat

Portfolio
Mindannyiunk felelőssége, hogy éberek maradjunk és betartsuk a koronavírus elleni védekezési szabályokat, hiszen sajnos a koronavírus miatti halálozási szám Magyarországon már megközelíti a tavaszi rekordokat. A fiatal kor nem garancia a tünetmentességre, a mostani elhunytak közt is voltak 40 évesek - mondta el mindezt Müller Cecília az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján. Gál Kristóf ORFK-szóvivő a határellenőrzés szabályait és fontosabb statisztikáit ismertette.

2020. október 01. 13:33 Megosztás 25 idősotthonban van jelen a járvány 25 idősgondozási intézményben van jelen a koronavírus, ebből 2 olyan intézmény van, amely az első hullámban is érintett volt. Egy intézményben átlagosan 1-5 igazolt fertőzést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés