Előfizetői tartalom

Felértékelődött az informatikusok szerepe, de hol vannak még a nyugati fizetések!

Portfolio
A koronavírus-járvány nyomában bizonyos szakmák poziciók, ha ideiglenesen is, de háttérbe szorultak, mások azonban felértékelődtek, és elmondható, hogy nagyobb szükség van rájuk, mint valaha. A tavaszi tömeges home office időszakában például extra teher hárult a magyar vállalatok informatikusaira, fejlesztőire. Pulay Gellért, a tanácsadással foglalkozó Human Priority Kft. ügyvezetője a Pénzcentrumnak arról beszélt, ilyen körülmények között nem csak felértékelődött az informatikusok szerepe, de naprakész tudásuk is fontosabb, mint korábban, hiszen alapvetően új megközelítésre van szükség a vállalati informatikában.

A koronavírus-járvány, az egész világot felforgatta, de elképesztő nyomást helyezett a kormányokra, a gazdasági szereplőkre, a vállalatokra, és a vállalatok informatikai rendszerére is. Felértékelődött az informatikusok szerepe, de naprakész tudásuk is fontosabb, mint korábban, hiszen alapvetően új megközelítésre van szükség a vállalati informatikában. Pulay Gellért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés