Előfizetői tartalom

Három magyar egészségipari vállalkozás már kapott beruházási támogatást

Portfolio
Az Egészségipari Támogatási Programmal olyan tervek megvalósítását segíti a kormány, amelyek erősítik Magyarország egészségipari önellátását, hozzájárulnak a gyógyszerek és gyógyászati eszközök gyártásának határokon belül tartásához, a hazai gyártóhelyek számának emelkedéséhez és a kapacitások bővítéséhez - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter a program első három támogatási szerződésének aláírási ünnepségén, csütörtökön Budapesten.

Elmondta: a három vállalkozás összesen 2,7 milliárd forint támogatást nyert el, ezzel 4,2 milliárd forintnyi beruházást tudnak megvalósítani.     Többről van szó, mint eredményesen működő hazai vállalkozások fejlesztéseinek támogatásáról, a program erősíti az ország ellátásának biztonságát és hozzájárul a gazdaság újraindulásához is - fogalmazott a pénzügyminiszter.    ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés