Előfizetői tartalom

A hivatalos információk szerint Trump jól van, a közeli források szerint ez nem igaz

Portfolio
Míg a szombat délutáni sajtótájékoztatón az hangzott el Donald Trump amerikai elnök állapotáról, hogy nagyon jól van, nem kapott oxigént és a Fehér Ház orvosa nagyon optimista hangvételben nyilatkozott a kilátásokról, addig a Reuters és a CNN az elnök egészségi állapotára szintén rálátó forrástól úgy értesült: Trump utóbbi 24 órában mutatott tünetei „nagyon aggasztóak” és a következő 48 óra kritikus fontosságú lesz. Sőt, a New York Times két forrásból úgy értesült szombaton: igenis kapott oxigént az elnök, mielőtt kórházba került, hiszen légzési nehézségei támadtak és leesett a szervezetének oxigénszintje. Az alábbiakban gyűjtöttük össze a Trump állapotával kapcsolatos híreket, a cikket folyamaton frissítjük a legújabb fejleményekkel.

2020. október 03. 21:58 Megosztás Mi van, ha Trump elhunyna a választások előtt? A Reuters részletes magyarázó anyagot közölt arról Donald Trump amerikai elnök pozitív koronavírus tesztje után, hogy mi van akkor, ha esetleg meghalna a november 3-ra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés