FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: kijött a vasárnap reggeli adat

Portfolio
858 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 30 575 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 10 idős krónikus beteg, így az elhunytak száma 822 főre emelkedett, 7470-en pedig már meggyógyultak - írja a koronavirus.gov.hu portál.

858 új regisztrált megbetegedésről adott számot a kormányzati portál, ezzel két, 1000 feletti regisztrált esetszámmal bíró nap után ismét csökkenést láthatunk a hivatalos adatokban. A kevesebb regisztrált esettel együtt az elmúlt 24 órában kevesebben hunytak el itthon koronavírusban, mint a megelőző napokban. A mostani adatok szerint 10 elhunyt köthető a vírushoz, mindannyian...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés