Előfizetői tartalom

A gazdaságpolitika főszereplői a Budapest Economic Forumon

Portfolio
Összeállt a csütörtöki Budapest Economic Forum konferencia végleges programja, így a gazdaságpolitika fontos szereplői közül Varga Mihály pénzügyminisztert és Nagy Mártont, az MNB volt alelnökét, a miniszterelnök gazdaságpolitikai tanácsadóját is meghallgathatjuk a Portfolio hagyományos rendezvényén. Mellettük magyar nagyvállalati vezetők és neves külföldi előadók is beszélnek majd a koronavírus okozta kihívásokról és a válság utáni kilátásokról.

Budapest Economic Forum 2020 Még elérhetők offline és online jegyek a Budapest Economic Forumra. Információ és jelentkezés A koronavírus-járvány, illetve az abból következő gazdasági válság lesz a csütörtöki Budapest Economic Forum kiemelt témája, az előadók nagy része ezt a kérdést járja körül....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés