Előfizetői tartalom

Ahogy jobban lett, máris kicsinyíti a járványveszéyt Trump – Lépett a Twitter

Portfolio
Alig, hogy elhagyta a kórházat Donald Trump amerikai elnök a koronavírus-fertőzés miatti tünetei után, elkezdte kicsinyíteni a járványból adódó veszélyeket. Egy keddi Twitter-posztjában ugyanis azt sugallta, hogy a koronavírus kevésbé veszélyes, mint az egyszerű influenza, amit a tényszerű adatok egyáltalán nem igazolnak, ezért a Twitter lényegében megvétesztőnek bélyegezte a bejegyzést. A Facebook pedig egyenesen törölte azt. Trump egyébként a Fehér Ház orvosának kedd esti tájékoztatása szerint tünetmentes, "nagyon jól" van, és Mike Pence alelnök is teljesen jól van, az ő sokadik vírustesztje is negatív lett.

Donald Trump 3 éjszakát töltött a Walter Reed katonai kórházban, mert a koronavírus miatti tünetei fokozódtak. Hétfőn aztán teátrális jelenetek után hazaengedték a kórházból, de a Fehér Házban folytatódik a kezelése. Ezen kezelések során nyúlt ismét kedvenc üzenő felületéhez, a Twitterhez, ahova az alábbi posztot tette ki kedd délután: "Évente sok ember, talán 100...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés