Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: rekordon a halálozások száma

Portfolio
818 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 32 298 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 20 beteg, így az elhunytak száma 853 főre emelkedett, 8 723-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 22 722 fő. Az aktív fertőzöttek 35%-a, az elhunytak 50%-a, a gyógyultak 34%-a budapesti. 627 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 37-en vannak lélegeztetőgépen.

818 új regisztrált megbetegedésről adott számot a kormányzati portál kedden, amely az elmúlt egy hét legalacsonyabb esetszáma volt és messze elmaradt a múlt héten látott ezer feletti értékektől. Lényeges azonban azt is hozzátenni, hogy ebben az is fontos szerepet játszhatott, hogy olyan kevés tesztet végeztek az elmúlt 24 órában, amelyre szeptember eleje óta nem volt példa....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés