Előfizetői tartalom

Koronavírus: rekordon a brit fertőzöttek száma, aggasztó a belga helyzet, ahol új szigorítások jönnek

Portfolio
A legfrissebb statisztikák szerint már több, mint 35,4 millió ember fertőződött meg koronavírussal a világon, a Covid-19 által okozott halálesetek száma pedig 1,04 millió fölé emelkedett. A magas esetszámok miatt egyre több ország vezet be korlátozó intézkedéseket a járvány megfékezése érdekében Európa-szerte. Eközben Magyarországon ugyan csökkent a felderített új esetek száma, viszont szomorú fejlemény, hogy az elhunytak száma rekordszintre nőtt. Friss híreink percről percre.

2020. október 06. 22:04 Megosztás Franciaországban továbbra is 10 ezer felett az új fertőzöttek száma Franciaországban az elmúlt 24 órában 10 489 új koronavírusos fertőzöttet regisztráltak, s miközben Párizsban életbe léptek az újabb korlátozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés