Előfizetői tartalom

Magyar uniós biztos: messze vannak még az EU-tagság követelményeitől a nyugat-balkáni országok eredeményei

MTI
A Nyugat-Balkán országaiban az elvárt eredmények messze elmaradnak az uniós tagsági követelményektől, Törökország pedig távolodott az Európai Uniótól, ugyanis jelentős visszaesés történt a demokrácia, a jogállamiság, az alapvető jogok és az igazságszolgáltatás függetlensége területén - közölte az Európai Bizottság kedden.

Várhelyi Olivér szomszédságpolitikai és bővítési biztos az Európai Bizottságnak a nyugat-balkáni partnerországokban és Törökországban végrehajtott reformok értékelését ismertető éves jelentésének bemutatásakor elmondta, az Európai Bizottság értékelése részletesen bemutatja, hol tartanak az egyes országok a reformjaik végrehajtásában, továbbá egyértelműbb iránymutatást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés