Előfizetői tartalom

Az EU történelmi sikere után csak idő kérdése, hogy újra felszínre törjenek a viták

Portfolio
Sokan áttörésként értékelték a nyári uniós csúcsot, amikor sikerült megállapodni a válságot követő helyreállítási alapról és annak finanszírozására szolgáló közös kötvénykibocsátásról. Darvas Zsolt, a brüsszeli Bruegel Intézet vezető kutatója szerint azonban az áttörés után félő, hogy a járványhelyzet elmúlásával ismét a korábbi viták törnek majd a felszínre, és hosszútávon nem hoz integrációs ugrást a lépés.

Budapest Economic Forum 2020 Darvas Zsolt is előad holnap a Portfolio Budapest Economic Forum konferenciáján. Még elérhetők offline és online jegyek! Információ és jelentkezés A júliusi EU-csúcs alapján (pl. közös kötvénykibocsátás a helyreállítási alap mögött) és az azóta látott fejlemények alapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés