Előfizetői tartalom

Felébredt az orvosi kamara és erőset üzent: Nem leszünk katonák

Portfolio
A Magyar Orvosi Kamara elnöksége állásfoglalást adott ki az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény elfogadása után. Ebből kitűnik: már tova tűnt a hétvégi nagy bérmegállapodás okozta felhőtlen öröm, sőt a hétfő-keddi fagyott és meglepett állapotából is magához tért az érdekképviselet, amit az egészségügyi szolgálati jogviszony és annak kötelezettségeinek villámgyors törvénybe iktatása okozott. Az új szabályokkal kapcsolatban fontos kifogásokat fogalmaznak meg.

Portfolio Private Health Forum 2020 Jön a Portfolio egészségügyi konferenciája! Részletek itt: Információ és jelentkezés Szerintük egy ilyen társadalmi hatású törvény előkészítését és elfogadását csak az érintettekkel történő megfelelő egyeztetést követően, a mindenki számára elfogadható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés