Előfizetői tartalom

Meddig tarthatók az előrejelzések? A második hullám ismét maga alá temetheti az európai gazdaságot

Portfolio
A nagy európai gazdaságok sorra rontják 2020-as növekedési prognózisokat, sok helyen készülnek újabb lezárásokra és korlátozásokra. Ez pedig a magyar gazdaság számára is figyelmeztető jel lehet, hiszen, ha a jelentősebb európai felvevőpiacainkon az eddig vártnál mélyebb lesz a recesszió, akkor nálunk is át kell gondolni az előrejelzéseket.

A legnagyobb európai gazdaságok is készülnek a koronavírus-járvány második hullámára, sorra rontják le idei GDP-előrejelzésüket a közelgő újabb korlátozások miatt – írja összefoglalójában a CNBC. A Bank of Spain kedden jelentette be, hogy pesszimista forgatókönyve alapján akár 12,6%-kal is visszaeshet az ibériai ország GDP-je 2020-ban, de még a kevésbé borúlátó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés