Előfizetői tartalom

Müller Cecília: nincs egyelőre többlet halálozás Magyarországon a koronavírus miatt

Portfolio
Ma délelőtt is volt operatív törzs szokásos napi sajtótájékoztató a koronavírus-járványról és a védekezési lépésekről. A főbb információkról a Portfolio ebben a hírfolyamban számolt be. Elhangzott, hogy a járvány eddigi legfiatalabb, mindössze 21 éves áldozatánál egy nagyon gyors és súlyos betegség volt a fő ok, nem a koronavírus, de mivel pozitív lett a tesztje, így beleszámít a statisztikába. Müller Cecília országos tisztifőorvos ma végre arról is beszélt, hogy megemelik az itthon elvégzett koronavírus tesztkapacitásokat, mivel több laboratóriumot is bevonnak az akkreditált intézmények közé. Azt is leszögezte, hogy múlt vasárnapig nem volt többlet halálozás Magyarországon az elmúlt évek tendenciájához képest, igaz azóta hétfőn és kedden 20, illetve 24 főre ugrott a napi elhunytak száma, utóbbi rekordot jelentett.

2020. október 07. 12:17 Megosztás A hosszú távon visszamaradó tünetekről Kérdés hangzott el arról is, hogy mik eddig itthon a tapasztalatok azoknál, akik elkapták a vírusfertőzést, milyenek hosszabb távon a tünetek az utókövetéses vizsgálatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés