Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: újra bevezetik az 5 százalékos lakásáfát

Portfolio
Orbán Viktor a Hír TV-nek adott interjúban bejelentette: Novák Katalin családtámogatási programjának egyik első hangsúlyos elemeként újra bevezetik az 5 százalékos újlakás-építési áfát 2022-ig, de ehhez hasonló, nagy horderejű javaslatok is vannak még az asztalon, melyekről később születik döntés. Az orvosok béremelése legalább kétszeres lesz, ez 100-200 milliárdos költségvetési kiadást jelent. A miniszterelnök arról is szólt, a mindennapokat érintő szigorításokra egyelőre nem kell számítani.

2020. október 07. 19:39 Megosztás A kamara kell a rendeletek megalkotásához Meg kell próbálni felszámolni a hálapénzt, kívülről nehéz ezt politikai oldalról megközelíteni, de ezeket az Orvosi Kamara kérte, ezt ők dolgozták ki. Abban az orvosi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés