Előfizetői tartalom

Gyorsértékelés: Trump vagy Biden örülhet jobban a ma hajnali vita után?

Magyar idő szerint ma hajnali 3 és fél 5 között lezajlott az első alelnök-jelölti vita az Egyesült Államokban, Salt Lake Cityben, amelyet a Portfolio élőben közvetített. Az eseményt nagy figyelem övezte, miután a múltkori elnökjelölti vita Donald Trump és Joe Biden között káoszba torkollott, a felek folyamatosan egymás szavába vágtak, sértegették egymást, a vita idejének nagy része elveszett, a konkrét elképzelésekről keveset tudhattunk meg. Okkal vártuk tehát, hogy a Kamala Harris demokrata alelnökjelölt és Mike Pence alelnök közötti, ma hajnali vitában sokkal többet hallunk majd a felek elképzeléseiről. Hallottunk is sok dolgot, de ennél fontosabb volt az, amit nem hallottunk.

Gyorsértékelésünket érdemes azzal kezdeni, hogy a vita kifejezetten kulturált volt. A felek kölcsönösen tiszteletben tartották egymást, láthatóan igyekeztek elfeledtetni az elnökjelöltek múltkori teljesítményét. Ez mindkét félre jellemző volt, de Pence-re sokkal inkább. Az alelnök megköszönte Harrisnek a részvételt, gratulált neki a jelöléshez, és többször is méltatta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés