Előfizetői tartalom

Milyen forgatókönyvek várnak a világra a járvány után?

Portfolio
Az üzleti döntéshozók számára lényeges, hogy a lehető legtöbb eshetőségre felkészüljenek, ennek mentén érdemes gondolkodni a koronavírus-járvány utáni gazdasági-társadalmi átalakulásokról – mondta a Portfolio Budapest Economic Forum konferenciáján Alan Iny. A Boston Consulting Group (BCG) szakembere négy lehetséges forgatókönyvről beszélt, melyeknek különböző hatása lenne a gazdaságra.

A járványhelyzetben most a harc három fonton zajlik: csökkenteni a járvány terjedését újraindítani a gazdaságot, támogatni a társadalmat gondolkodni a jövőn, a hosszútávú változásokon Ha a hosszútávú jövőre gondolunk, akkor mindenki a virtuális munkáról beszél, de emellett fontos, hogyan tudunk egy versenyképes környezetet kialakítani  - emelte ki Alan Iny....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés