Előfizetői tartalom

Trump ingyenessé teszi a gyógyszert, amitől meggyógyult

Portfolio
Videót tett közzé Donald Trump elnök a Twitteren és a Facebookon, melyben azt ígéri, hogy az idősek számára ingyenessé teszi a Regeneron koronavírus ellen hatékonynak bizonyult gyógykészítményét, amely neki is segített kigyógyulni a fertőzésből. Trump egyébként elismerte azt is, hogy nagyon beteg volt és Kínát is szankciókkal fenyegette meg.

TO MY FAVORITE PEOPLE IN THE WORLD! pic.twitter.com/38DbQtUxEu— Donald (J.) October 8, 2020 „Fantasztikusan haladunk a vírus elleni küzdelemben, amit Kína küldött ide. Kína nagyon megfizet majd” – mondta Donald Trump elnök ma közzétett videójában. Ez 24 órán belül a második videó volt, melyben Kína járványkezelési hiányosságait firtatta és a világ második legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés