Előfizetői tartalom

Videó: így kerülte meg Biden alelnökjelöltje a legkínosabb kérdést a ma hajnali vitán

Portfolio
Ma hajnalban lezajlott az első és egyetlen alelnökjelölti vita, ahol szóba kerültek a szakpolitikai kérdések, de ezen kívül sok olyan kínos kérdés hanzott el, amelyre a felek egyszerűen nem adtak választ. Videón mutatjuk azt a pillanatot, amikor Kamala Harris tért ki a republikánus szavazókat talán legjobban foglalkoztató kérdés elől, valamit Mike Pence is elhárított egy kérdést.

A magyar idő szerint ma hajnali 3-kor lezajlott az alelnökjelölti vita, ami az első elnökjelölti vitához képest kifejezetten tiszteletteljes hangnemben telt, még a kemény kritikák ellenére is. A vitán szóba került a koronavírus, a gazdaság, klímapolitika, Kína, és a moderátor több olyan kérdést is szegezett a jelöltekhez, amelyek rendkívüli módon foglalkoztatják az amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés