Előfizetői tartalom

Orbán: kezdhetjük vágni a centit, jövő nyárig kell kibírnunk

Portfolio
Pénteken reggel ismét interjút adott Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádiónak, és az ennek során elhangzott fontosabb információkat alábbi hírfolyamunkban tudósítottuk. A járvány kapcsán elhangzott például, hogy a következő 3 hétben nem várhatók korlátozások itthon, a vírus elleni vakcina várhatóan jövő nyár körül lesz, így addig kell kibírni, és a gazdasági válságkezelést szolgálja a minap bejelentett 5%-os lakásáfa, amely mellett még számos más lépés is jön, így például lakásfelújítási kedvezmény, illetve további családtámogatási lépések is. Az egészségügy kapcsán a nagyfokú orvosbéremelés kérdése mellett szóba került az is, hogy még legalább 10 további kérdést kell rendezni év végéig, hogy kialakuljon egyfajta rend, az EU-pénzek terén a nagyfokú korrupcióval kapcsolatos vádakat pedig erőteljesen visszautasította a kormányfő a műsorban.

2020. október 09. 08:19 Megosztás „Német nyelvterületen nagyobb a korrupció, mint Magyarországon” Ezzel a kijelentéssel Orbán Viktor egy most zajló "osztrák korrupciós világbotrányra" utalt, illetve a Deutsche Bank pénzmosási botrányára, továbbá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés