Előfizetői tartalom

Az elhúzódó COVID tüneteiről, saját tapasztalatairól beszélt egy felépült fiatal magyar férfi

Portfolio
Sokaknak hosszú hónapokba telik a koronavírusból való teljes felépülés, ennek az állapotnak a tudósok már nevet is adtak: elhúzódó COVID. Az RTL Híradó most külön riportban foglalkozott a jelenséggel, amelyben bemutattak egy fiatal magyar férfit, akit bár áprilisban hivatalosan gyógyultnak nyilvánítottak, ma sem érzi 100 százalékosan egészségesnek magát.

Néhány nappal ezelőtt részletesen írtunk arról, hogy bár valószínűleg még évek kellenek ahhoz, hogy tisztán lehessen látni minden, a koronavírus által okozott szövődményt az emberi szervezetben, egyre több kutatócsoport foglalkozik a COVID-on átesett betegek utánkövetésével. Az eddigi eredmények alapján egyértelműen kijelenthető, hogy sokaknak nem ér véget olyan gyorsan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés