Előfizetői tartalom

Drámaian emelkedik a kórházban ápoltak száma Magyarországon - Megszólalt Müller Cecília

Portfolio
Egy hét alatt több mint duplázódott a kórházban ápoltak száma, ami különös volt annak tükrében, hogy a megelőző időszakban stabil csökkenő trendet láthattunk. Igazából, a csökkenő trend önmagában is meglepő volt, de ugyanígy meglepő az a nagyon gyors emelkedés, amit most mutat a grafikon. Hiszen valójában egy folyamatosan emelkedő trendet kellene látnunk. Megkérdeztük az Operatív Törzset, hogy mi áll a jelenség mögött.

Az elmúlt napokban drasztikusan emelkedik a kórházban ápoltak száma Magyarországon. Tegnap már több mint 1400-an voltak kórházban, ami több mint duplázódást jelent egy hét alatt. A kórházban ápoltak számának anomáliájáról több cikkünkben írtunk. Október elején jelentősen csökkent a kórházban ápoltak száma egy emelkedő trendet követően, pedig a fertőzés már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés