Előfizetői tartalom

Koronavírus: íme az ábra, ami megmutatja, hogy miért nincsenek durva lezárások

Portfolio
A koronavírus második hullámának fertőzéses esetszámai mára sok helyen jelentősen meghaladják a tavaszi első hullámban látottakat, az országok azonban (a szigorításokkal együtt is) kitartanak amellett, hogy az általános nagy lezárás helyett a szelektív védekezésre koncentrálnak. Az elsőre meglepő döntést elsősorban az motiválhatja, hogy a halálesetek száma jóval alatta marad a tavasszal látottaknak. Ez egyre több kérdést vet fel, amelyekre a következő hetekben kaphatunk választ.

A koronavírus-járvány az elmúlt egy hétben magasabb fokozatba kapcsolt. Az északi félteke szinte minden országában jelentősen növekszik a regisztrált esetek száma, Európa (és ezen belül a régiónk is) újra gócponttá vált. Az új fertőzöttek napi száma Európa legtöbb országában már bőven meghaladja a tavaszi  első hullám adatait. Hogyan készült a térkép?A Johns...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés