Előfizetői tartalom

Ízekre szedték a kormány váratlan törvényjavaslatát az orvosok

Portfolio
A Magyar Orvosi Kamara elnöksége a területei szervezetekkel és a tagsággal folytatott konzultáció eredményeként kialakított véleménye szerint a törvény jelen formájában számos elfogadhatatlan sérelmet okoz az orvostársadalomnak és a beterjesztett formá­ban és ütemezésben súlyos működési zavarokat okoz a betegellátás folyamatosságában és a járvány elleni védekezésben. Emellett számos alkotmányossági és nemzetközi jogba ütköző problémát is felvet - foglalható össze a MOK részletes véleménye, amit megosztanak a kormány illetékes tagjaival. Kincses Gyula elnök ugyanis ma megy tárgyalni a Belügyminisztériumba.

Portfolio Private Health Forum 2020 Hogyan reagálnak az új helyzetre a hazai magánegészségügyi szolgáltatók? Konferenciánkon kiderül: Információ és jelentkezés A Magyar Orvosi Kamara véleménye az Orbán Viktor miniszterelnökkel történt megállapodáson túlterjeszkedő, előzetes egyeztetés nélkül meghozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés