Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: itt vannak a kedd reggeli adatok - Csúcson a napi halálozás

Portfolio
1025 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel  39 862 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 28 krónikus beteg, ami új csúcsot jelent a napi halálozási szám tekintetében - derül ki a napi jelentésből. A legtöbb beteget Budapesten találták az elmúlt egy napon, de nem sokkal maradt el tőle Szabolcs-Szatmár-Bereg megye napi új esetszáma sem.

Az elmúlt egy napban 1025 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel  39 862 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.  Elhunyt 28 beteg, ami azt jelenti, hogy ez eddig a koronavírus leghalálosabb napja Magyarországon, még soha ennyi igazoltan koronavírusos beteg nem hunyt el egyetlen nap leforgása alatt. A legfiatalabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés