Előfizetői tartalom

Koronavírus: rekord Olaszországban, rendkívüli intézkedések Franciaországban és Spanyolországban

Portfolio
Szerda reggelre több mint 300 ezerrel, mintegy 38,13 millióra nőtt a globálisan regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma a Johns Hopkins Egyetem adatai szerint. A járvány áldozatainak a száma már több mint 1,08 millió, továbbra is az Egyesült Államokban tartják számon a legtöbb elhunytat, a számuk 215 ezer. A francia kormányfő ma este sokkoló bejelentésre készül, Hollandiában pedig mától részleges lezárást hirdettek. Hírek a járványról percről percre.

2020. október 15. 00:14 Megosztás Merkel figyelmeztet: robbanásszerűen indult be Németországban a koronavírus Már nem csupán fenyegető veszély, hanem tény, hogy robbanásszerűen, exponenciálisan növekedik az új típusú koronavírussal fertőzöttek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés