Előfizetői tartalom

Parlament előtt a javaslat, jelentős könnyítéseknek örülhetnek a magyar gazdák

A következő évtől kedvező irányba változhatnak a hazai mezőgazdasági termelők számára érvényes adószabályok: csökkennek az adóterhek, kibővülnek a kedvezmények, mérséklődnek a bürokratikus terhek, közben fehéredhet az agrárium. A kormány parlamentnek benyújtott törvényjavaslatának indokoltságáról, részleteiről, annak várható következményeiről Győrffy Balázst, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökét kérdeztük, nem véletlenül: ugyanis a NAK meghatározó szerepet játszott abban, hogy a gazdák életét megkönnyítő javaslatcsomag ilyen formában kerüljön a kormány, majd a parlament elé. A szakember vallja: a törvénymódosításnak köszönhetően egyértelműen javul a magyar mezőgazdaság versenyképessége.

Portfolio Agrár Klub - Reform az agráradózásban Az új adózási szabályokról is szó lesz a Portfolio Agrár Klubján. Most érdemes regisztrálni az ingyenes eseményre: Információ és jelentkezés Koronavírus ide vagy oda, rendszeresen hallani, hogy az állam mostanában hosszú évtizedek óta nem látott tartozásait...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés